fbpx

Vi kan stoppe eksem og kløe

Vi har godt nyt til dig med atopisk eksem. De seneste år har vi fået en meget bedre forståelse af eksem. Det betyder, at vi bedre kan hjælpe DIG med at få styr på eksemet, så det ikke generer dig i hverdagen. Se her, hvad du skal gøre.

Din vej til et liv uden eksem og kløe

Er du stadig generet af eksem og kløe? Så er der hjælp at hente. Klik og læs i vores folder, hvordan du får et liv (næsten) uden eksem og kløe.

Vil du gerne have et eksemplar af folderen? Bestil det her

3 trin til at stoppe eksem og kløe

Har du levet med eksem i en evighed og føler, du har prøvet alt. Se de 3 trin til at stoppe eksem og kløe. Skal du tage 1, 2 eller alle 3 trin?


Sådan fik jeg styr på svær eksem

Medicin. Mudderbade. Krystaller. Thue har nærmest prøvet alt for at få ro på sit svære eksem. Og nu er det for første gang lykkedes. Hør ham fortælle om livet med svær eksem – og det nye liv uden daglig kløe.

Mød flere danskere, der lever med atopisk eksem


Gennembrud giver nyt håb

De seneste år har vi fået en meget bedre forståelse af eksem. Det betyder, at vi er blevet bedre til at behandle især dig, der har svær atopisk eksem. Hør overlæge i hudsygdomme forklare, hvad vi nu ved – og hvad det betyder for dig med eksem.

Hvornår er din behandling vellykket?

Søvnbesvær, daglig kløe, tøj, der er ubehageligt. En vellykket behandling sørger for, at du IKKE oplever noget af det. Overlæge i hudsygdomme fortæller dig her, hvad du kan forvente af en vellykket behandling i dag.


Hvilken behandling er den rette for dig?

Cremer, tabletter, specialiseret behandling. Der findes flere typer behandling for atopisk eksem. Hvilken, der kan hjælpe dig, afhænger af, hvor hårdt ramt du er af atopisk eksem. Overlæge i hudsygdomme giver dig overblikket her.

Hvorfor får man atopisk eksem? Få svaret her


Sådan får du hjælp

Der er hjælp at hente, fortæller overlæge i hudsygdomme. Hør ham fortælle, hvordan DU får den rette hjælp til at stoppe eksem og kløe.

Få tips til hverdagen med atopisk eksem

Hvornår virker behandlingen?

Hvor længe skal du have prøvet en ny behandling eller en anden dosis, før du ved, om behandlingen gør en forskel? Det svarer overlæge i hudsygdomme dig på her.