Bestil infomateriale

Hvis du ønsker at bestille informationsmateriale om atopisk eksem, kan du sende din bestilling til:

info@atopiskeksemforening.dk

Husk at oplyse:
Postnummer og by

Oplys desuden, hvilke materialer du ønsker fremsendt og hvor mange.

1. “Din vej til et liv (næsten) uden eksem og kløe” udarbejdet af Atopisk Eksem Forening i samarbejde med hudlæge Simon Francis Thomsen (fremsendes gratis til medlemmer af Atopisk Eksem Forening, men koster 35 kr. (inkl. porto) for andre)
    2. Petra & Albert “Små spøgelser, sure sokker og irriterende eksem” udarbejdet af Atopisk Eksem Forening i samarbejde med hudlæge Tove Agner (fremsendes gratis til medlemmer af Atopisk Eksem Forening, men koster 35 kr. (inkl. porto) for andre)
    3. Atopisk eksem “Du kan ikke klø det væk, men sammen er vi stærkere. En informationsfolder for børn, unge og voksne”, udarbejdet af Atopisk Eksem Forening (fremsendes gratis til alle)