Medlemsfordele

Fordele ved medlemskab

Som medlem af Atopisk Eksem Forening, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter, som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk, at vi kun formidler tilbuddene – vi anbefaler dem ikke.

Hudprodukter

Astion Pharma / www.astionpharma.com
Astion Pharma udvikler og producerer cremer mod eksem, kløe og irritation baseret på det aktive stof Dermadexin. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos Astion Pharma med denne kode: AEF10AP

Australian Bodycare / www.australian-bodycare.com
Australian Bodycare har udviklet en række produkter med tea tree oil med formålet at hjælpe danskerne til en sundere hud. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos Australian Bodycare med denne kode: AEF10ABC

HelloSkin / www.helloskin.dk
HelloSkin forhandler produkter til behandling af eksem, psoriasis, tør hud og lignende. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos HelloSkin med denne kode: AEF10

MDerma / www.mderma.dk
MDerma er en fugtplejeserie til tør og sårbar hud udviklet af hudlæge Uffe Koppelhus. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 25% hos MDerma med denne kode: #atopiskeksem

Pierre Fabre / pierre_fabre_produkter.jpg
Så længe lager haves, udleveres der en særlig goodiebag med A-Derma produkter fra Pierre Fabre til nye medlemmer. A-Derma forhandles på apoteket, men her er en oplagt chance for nye medlemmer til at få afprøvet nogle af produkterne.

Pierre Fabre har lavet en lille kuffert med forskellige A-Derma produkter, der indeholder dermatologisk havre til sart hud. Produkterne er udviklet til sart barnehud, men kan selvfølgelig bruges af alle, og vi fremsender til både børn og voksne.

Kufferten indeholder følgende 4 produkter:

• Trin 1 – Exomega foaming gel, en kløedæmpende sæbefri vaskegel (20 ml)
  • Trin 2 – Exomega D.E.F.I cream, en kløedæmpende creme til tør, irriteret og atopisk hud (5 ml)
  • Særlig pleje – Darmalibour + cream, beroligende reparationscreme til irriterede områder (3 ml)
  • Solcreme – A-Derma protect AD cream spf 50+, en solcreme med faktor 50 (5 ml)

A-Derma produkterne er baseret på havresorten Rhealba havre, som virker skånsomt beroligende. Exomega er en specialserie med vask og pleje til tør, irriteret og atopisk hud, og alle produkterne er uden parfume.