Medlemsfordele

Fordele ved medlemskab

Som medlem af Atopisk Eksem Forening, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter, som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk, at vi kun formidler tilbuddene – vi anbefaler dem ikke.

En undtagelse er dog vores børnebog: Petra og Albert – små spøgelser, sure sokker og irriterende eksem, som vi gerne vil anbefale. Børnebogen sendes gratis til medlemmer, men koster 35 kr. (inkl. porto) for andre.

Hudprodukter

Astion Pharma / www.astionpharma.com
Astion Pharma udvikler og producerer cremer mod eksem, kløe og irritation baseret på det aktive stof Dermadexin. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos Astion Pharma med denne kode: AEF10AP

Australian Bodycare / www.australian-bodycare.com
Australian Bodycare har udviklet en række produkter med tea tree oil med formålet at hjælpe danskerne til en sundere hud. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos Australian Bodycare med denne kode: AEF10ABC

Cosmos Co og Cossy / www.cosmos-co.eu/da
Cosmos Co og Cossy er naturlige plejeprodukter til hud og hår som f.eks. ren argan olie. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 20% med denne kode: AEF20

HelloSkin / www.helloskin.dk
HelloSkin forhandler produkter til behandling af eksem, psoriasis, tør hud og lignende. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos HelloSkin med denne kode: AEF10

MDerma / www.mderma.dk
MDerma er en fugtplejeserie til tør og sårbar hud udviklet af hudlæge Uffe Koppelhus. Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 25% hos MDerma med denne kode: #atopiskeksem

Pierre Fabre / pierre_fabre_produkter.jpg
Så længe lager haves, udleveres der en særlig goodiebag med A-Derma produkter fra Pierre Fabre til nye medlemmer. A-Derma forhandles på apoteket, men her er en oplagt chance for nye medlemmer til at få afprøvet nogle af produkterne.

Pierre Fabre har sørget for goodiebag til nye medlemmer, der får tilsendt A-Derma produkt.

A-Derma produkterne er baseret på havresorten Rhealba havre, som virker skånsomt beroligende. Exomega er en specialserie med vask og pleje til tør, irriteret og atopisk hud, og alle produkterne er uden parfume.