Hømopati

AnnaMEs billede

Hej eksemvenner

Jeg kan se herinde at flere efterspørger erfaringer med hømopati.

Jeg har altid været hårdt ramt af eksem(kvinde, 23), og vil gerne have et liv, hvor jeg ikke skal tænke for meget over kost og uhyre svære vaner. Dette kan i sig selv forværre ens livskvalitet og - you know it - ens kroniske lidelse.

For tre år siden fik jeg et slemt udbrud, som hormoncremer ikke kunne slå ned. Jeg kom i behandling hos en hømopat.
Hun målte hvilke vitaminer jeg manglede og vejledte mig i doser. Hvis man er i stort underskud af et vigtigt vitamin, kan man kickstarte med en stor dosis og hurtigt trappe ned for at komme tilbage i balance(det er ikke noget man skal gøre uden prof. hjælp, det kan ende med at blive rigtigt dyrt, skadeligt og ingen virkning have).

Udover dette fik jeg hømopatiske dråber i form af renoron og heparon, som renser nyrer og lever. Det kan forårsage nogle førstegangsforværringer, der kan få eksemet til at blusse op. Det er derfor vigtigt at have en behandler med inde i forløbet, der kan vejlede om doser etc.

Ifm udrensningen skulle jeg skrue ned for kaffe og alkohol, da dråberne ellers ikke virker - men er du på café kan du nu godt nyde en latté uden at få dårlig samvittighed.

Behandlingen tog ca. 3 måneder og slog mit eksem helt ned i 1,5 år. Jeg havde stadig tør hud, men ingen problemer med søvnløse nætter og ulidelige kløture.

Sideløbende gik jeg til en psykolog, hvor jeg fik lov til at græde og brokke mig(dette kan være en stor byrde at skulle bære for en pårørende). Samtidig fik jeg vejledning i nogle store livsvalg. Jeg er sikker på det også spillede en stor rolle.

For ca et år siden begyndte eksemen så at vende tilbage, og jeg har prøvet kuren igen uden behandler og uden held. Jeg måtte efter 2,5 år uden hormoncremer starte igen, for at få det i ro.
Jeg begyndte herefter hos en dygtig hudlæge, der nu vil have mig til at bruge Imurel, men jeg får det psykisk dårligt af at proppe mig med industrial medicin. For ikke at tale om de bivirkninger og andre infektioner der følger med en så kraftig medicin.

Jeg tænker at kontakte min gamle behandler og prøve en gang til med hendes hjælp.

Og jeg vil selvfølgelig gerne vende tilbage herinde løbende gennem processen.

Pyh, en smøre. Håber I kan bruge det til noget :) knus

PS: jeg er for nyligt begyndt at tage en enkelt dråbe cbd-olie (cannabisolie) inden sengetid. Hvis kroppen har været stresset i en længere periode, kan det hjælpe MEGET på søvnen.