Cookie- og fortrolighedspolitik

Atopisk Eksem Forenings cookie- og fortrolighedspolitik

 

Introduktion

Når du besøger Atopisk Eksem Forenings hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

En ”cookie” er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at kunne blive genkendt. Første gang du besøger vores hjemmeside, gemmes der en cookie, og desuden vil der blive gemt cookies, når du foretager søgninger og bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Disse cookies gemmer dine præferencer og gør det dermed lettere for dig at anvende internettet. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger cookies for at opnå viden om dit brug af vores hjemmeside. På den måde har vi mulighed for at tilpasse og udvikle indhold, der opfylder dine og vores øvrige brugeres interesser og behov.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ingen dataoverførsel via internettet er 100% sikker, og Atopisk Eksem Forening kan ikke garantere dine oplysninger mod enhver form for hacking eller lignende. De oplysninger, som du selv offentliggører vil desuden være tilgængelige for alle internettets brugere.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjepart. Ingen tredjepart har adgang til disse data, udover teknisk support i forbindelse med drift af hjemmesiden.

Vi benytter tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@atopiskeksemforening.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Atopisk Eksem Forening
c/o Susse Stannum
Amsterdamhusene 32, 1.
3600 Frederikssund
E-mail info@atopiskeksemforening.dk

CVR: 3373 6665