Bedst resultat i har haft?

Thems billede

Hej alle samme

Vil høre hvad i bruge for at slippe af med jeres eksem, hvilken cremer eller noget helt anden,

Jeg har fundet ud af noget som fiskepiller virkelige slår det meget tilbage men ikke helt

Go weekende

Camilla Hs billede

Jeg bruger A-Dermas serie "exomega" fra apoteket. Jeg bruger vaskeolien til bad og "emollient cream" til ansigt/krop (dér hvor der er eksem). Det har gjort, at jeg ikke behøver at bruge cortison eller binyrebarkhormon cremer.
solsorts billede

Husk at olien i de der fiskepiller tit er harsk. Der var en udsendelse på Danmarks Radio for et par måneder siden, hvor de afslørede at flere af mærkerne på markedet overskred harskheds-indekset (det eksisterer faktisk!) mange gange. Så den bedste måde at tage fiskeolien er i flydende form. Dem med citrus-smag smager ikke så galt, synes jeg :-)
peterastrologs billede

jeg har lidt af eksem på hænder, hovedbund, og i ansigtet fra mine tidlige teenage år. Har prøvet alt, faste, minus kød og mælk, alverdens cremer og intet har hjulpet. Indtil nu, og nu kommer det mærkelige. Er nu i 40erne og skiftede arbejde og fik stress med hukommelsesproblemer, mavesyre og halsbrand, og ofte får jeg eksem når jeg har haft en halsbrand. Gik til lægen der ordinerede lidt valafazin (effexor) som er et antidepressiv. hvis man er deprimeret får man mellem 150-300mg jeg fik 37mg. Og det underlige skete at mit eksem forsvandt og min halsbrand. Har nu fået det i 2 år uden at have eksem. Hver gang jeg stopper med det begynder mit eksem at komme igen. Jeg tror ikke der er nogen litteratur hvor der står at det har den den virknig, men det har det. Ville ønske at midicinalfirmaet fik det at vide så det kunne hjælpe nogel flere mennesker med at komme af med deres eksem.
camilars billede

Hvor har du fået fat på emollient cream? :)
Tea lovers billede

Jeg bruger lidt forskæligt Avene-skin recovery. Exomega. by Lykke. E-vitamin creme. Også holder jeg mig fra gluten, hvede og sukker.
sofiebechs billede

Har nogen hørt om dette? At nogen eksem skyldes behandling med binyrebarkhormon gennem længere tid. Se nedenstående link og evt. youtube-videoen nederst til højre. http://itsan.org/ Der findes mange blogs rundt omkring med folk, som har stoppet alt behandling med fx binyrebarkhormon (mindre klart om det er samme forhold med protopic). Søg på "topical steroid withdrawal" på google, så kommer der en del. Meget interessant!
solsorts billede

Jeg har på det seneste haft ret pæn hud, og kun enkelte tørre områder. Hele sommeren badede jeg meget og lod vandet tørre på kroppen. Santidigt fik jeg en del sol på kroppen, så det har sikkert også gjort en forskel. Og så læste jeg lige denne artikel, om svovl og magnesium: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/11/28/sulfur-benefits.aspx Der henvises til en artikel (http://www.enzymestuff.com/epsomsalts.htm) hvor denne interessante passage findes: "... sulfur plays an important role in detoxification, and people who struggle with toxicity will often have a deficiency in the sulfation pathway.". Jeg har nemlig også smurt mine ben ind i magnesium olie, som bare er magnesium flager (Epsom salt) opløst i vand. Kan det have gjort forskellen? Er der andre som har erfaring Epsom salt (magnesium sulfate) som består af magnesium og svovl?