Erfaringer med Toctino?

avminhånds billede

Hej,

Er der nogen her, der har prøvet en behandling med det dyre Toctino? Jeg overvejer meget at prøve at få en behandling med det på trods af adskillige bivirkninger.

Jeg har kronisk håndeksem, opstået efter hpv-vaccinen for 2 år siden, og siden da har det kun bredt sig og er blevet værre. Jeg bruger Dermovat med ringe effekt og tonsvis af fugtighedscreme, primært A-derma og Locobase. Jeg er rigtig træt af altid at have kløe og smertefulde rifter på hænderne. Jeg kan efterhånden næsten ikke røre ved noget, uden at eksemet bryder ud, og jeg er ærlig talt ved at blive lidt desperat.

Men jeg blev lidt forhåbningsfuld, da jeg læste om Toctino..

På forhånd tak

ole kofoeds billede

jeg kan se at der ikke har været nogen svar på dette emne, - jeg er tillige blevet tilbudt en Toctino behandling som jeg lige nu overvejer, lider af kronisk Hånd/fod eksem på 25 år og har ikke længere gavn af steorid behandlinger, - pt er jeg på en intensiv prednisolonkur 75mg dg med nedtrapning hurtigt, - og røde bade 3 gange ugentligt. medicintilskud har jeg i 2011 fået afslag på til toctino men der bliver genansøgt nu. umiddelbart vil det nok afholde mig i at påbegynde da en udgift på kr.4500,- månedtlig ikke lige er tilstede i mit husholdnings budget.. er der andre der har erfaringer med dette..? mvh ole